Tietoa meistä

Good Stuff Foods luotiin rakkaudesta. Rakkaudesta ruokaan; rakkaudesta hyvälaatuisiin tuotteisiin; rakkaudesta pientuottajiin, joilla laatu ja perinteet ovat ykkössijalla. Me haluamme tarjota asiakkaillemme uniikin kokemuksen.

Me annamme parasta mitä Portugalilla on tarjota. Koska olemme sieltä kotoisin, tiedämme, mitä on hyvä ja luonnollinen, ja etsimme aina enemmän ja parempaa. Me haluamme auttaa sinua löytämään parhaat osat Portugalista, näiden tuotteiden muodossa.

Sen lisäksi, että haluamme löytää kunnon laatutuotteet Portugalista maailman nähtäväksi, haluamme myös palauttaa ihmisten mieliin vanhanaikaiset markkinat; tuotteita myi ihmiset, jotka rakastivat myymäänsä tuotetta, ja he tunsivat myymänsä tuotteet. Sen lisäksi, että myymme loistavia tuotteita, haluamme antaa kokonaisen elämyksen; mistä tuotteet tulevat, mitä voit tehdä niillä, ja mihin ne sopivat parhaiten.

Mikään ei tee meistä onnellisempia kuin pöytä täynnä hyviä ystäviä ja perheenjäseniä, jotka jakavat tarinoita. Se on arvokasta.

Me työskentelemme myös yhdessä suomalaisten pientuottajien kanssa, joiden tuotteet näyttävät parasta Suomesta.

Löydät meidät Helsingistä, mutta toimitamme myös muualle päin Suomea ja Eurooppaa.

Olemme keskittyneet verkkokaupankäyntiin, mutta myymme myös tukkureille ja jälleenmyyjille. Good Stuff aikoo jatkossa laajentaa myös catering-palveluihin sekä tapahtumiin.

Tämä on vasta alkua, paljon muuta on vielä tiedossa.

Good Stuff-If it’s good it’s here.